Lakás – 32,5MFt

Térkép

III. Csillaghegyen a 11-es út és a Duna között, csendes kis mellékutcában, mégis kitűnő közlekedésnél eladó belső kétszintes, nettó 48,5nm-es (bruttó 56nm-es), nappali + 2 hálószobás lakás. A ház egy közös udvarból megközelíthető, ahol még 3 lakás található, de jogilag önálló, albetétesített, önálló tulajdoni lappal rendelkezik.
Gyors költözés. Tehermentes.
Felújítás: 2003-ban: víz-villany-gázvezetékcsere, parketta, előszoba és szoba felújítása, új a tetőszerkezet, új kerítés
Parkolási lehetőség az utcán, ingyenesen.
3nm-es tároló tartozik a lakáshoz.

FONTOS!!
Jelenleg az ingatlan a mellette lévő lakással egybe van nyitva, a leválasztás hamarosan megkezdődik: külön bejárat visszanyitása és az emeletre vezető lépcső megépítése, mely az árban benne van. Már most is önálló társasházi lakásként szerepel a földhivatali nyilvántartásban és külön mérőórás.
A mostani állapotban még hiányzik a földszini szobában a konyha kialakítása (amerikai konyhás nappali lesz) és a fürdőszoba felújítása.
Amennyiben az új tulajdonos felújított állapotban szeretné az ingatlant megvásárolni, a tulajdonos vállalja ennek lebonyolítását, mely megegyezés kérdése.

BEOSZTÁS:
Földszint – 28nm – előszoba, amerikai konyhás nappali, fürdőszoba
Tetőtér – 20,5nm (bruttó 28,5) – 2 hálószoba

Irányár: 32,5 MFt