Önálló ház – 45MFt

További információ: 20/516-0010

Térkép

KÉSZPÉNZES, azaz hitelt nem igénylő VEVŐK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK !

– Solymár központjától (Kápolna tér) 6 perc gyalogtávra, csendes, aszfaltos, jól megközelíthető utcában eladó 120nm-es, tetőtérbeépítéses, jó állapotú, első és oldalsó telekhatárra épült, 100 éves vályog parasztház, 24nm-es műhellyel 812nm-es összközműves telekkel.

– Hangulatos belső terekkel, fa külső-belső nyílászárókkal, hajópadlóval, patinás kőburkolatokkal, fa gerendázattal és lépcsővel rendelkezik. A telken egy földbe épített, borospince bújik meg.

– Bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, buszmegálló pár perces sétával, könnyedén elérhető. Vonatmegálló 2km-re van a háztól.

– Szobák mérete: 16,6nm – 12,5nm – 10,2nm, tetőtérben bruttó 36nm (nettó 15nm)

– Belmagasság az előszobában és az utcai szobában 2,5 méter, nappaliban és konyhában 2,2 méter, az emeleten 1,8 méter.

– Felújítás:
* 20 éve: lábazati vízszigetelés, fűtésrendszer kialakítása, közmű- és nyílászárócsere, tetőtérbeépítés, műhely építése
* 5 éve: konyha és fürdőszoba felújítása, új bejárati ajtó.
Mostanra már újbóli felújítást, csinosítást igényel a ház kívül-belül.

– Parkolási lehetőség: több autóval az udvarban, egynek fedett beállóban. A 20 éves beton műhely a ház mögött van, garázsnak nem használható, ide beállni nem lehet.

– A telek szélessége 8 méter, és több, mint 100 méter hosszú. A hátsó részen kb. 50 méteren egyik oldalon nincs kerítés. A kert rendezetlen, elhanyagolt és nagyon meredek. Egy kisebb részét lehet egy szintre egyengetni, de ez a rész is egy emeletnyit feljebb van, mint a ház. A telken termő és kiszáradt gyümölcsfák, bokrok és virágok vannak. Nagyon szépen meg lehet csinálni, de rengeteg földmunka.

BEOSZTÁS:
– Földszint: előszoba, étkezős konyha, 3 szoba, kazánház kamrával, kádas fürdő WC-vel
– Tetőtér: szoba, tároló

Irányár: 45 MFt

További információ: 20/516-0010