Sorház – 35,9MFt

További információ: 20/516-0010

Térkép

Amennyiben tetszik Önnek fotók alapján az ingatlan, kérem olvassa el az alábbi fontos tudnivalókat, mielőtt időpontot egyeztetünk a megtekintésre. Nagyon köszönöm!

– Budapesttől 25 percre, Kerepesen, a Szérűs u. környékén, csendes mellékutcában, nagyon jól megközelíthető helyen eladó belső 2 szintes, bruttó 87nm-es (nettó 67nm) 2007-ben épült, középső sorházi ingatlan 1 autóbeállóval, 127nm-es telekkel. Árban benne van: konyhabútor, gáztűzhely, sütő. Egyedi mérőórás, kondenzációs gázkazán 2 éves.

– A közelben van Általános Iskola, Bölcsőde, orvosi rendelő, gyógyszertár, kisközért. HÉV megálló (Örs vezér térre közlekedik, menetidő 22 perc) a háztól 13 perc gyalogtávra.

– Szobák mérete:
* alsó szinten: nappali 28,6nm és 1 szoba: 13,5nm
* tetőtérben: 1 bruttó 20nm-es (nettó 10nm) szoba és 1 nettó 5nm-es szoba, ahol egy fal melletti szekrény, asztal és egyszemélyes ágy fér el. Ha összenyitjuk a mellette lévő befejezetlen helyiséggel, akkor egy élhető, bruttó 20nm-es (nettó 10nm) szobát kapunk. Ekkor viszont nem lesz fent mellékhelyiségnek, fürdőnek hely.

– Társasházi ingatlan, albetétesített, önálló tulajdoni lapja van, de a tulajdoni lapon 47nm szerepel, azaz csak az alsó szint. Hitelfelvétel szempontjából fontos, számításaink szerint max. 17-18 MFt hitelt adnak rá + CSOK- ot. Amennyiben Önnek hitelre van szüksége a vételhez, kérem érdeklődjön hitelszakembernél, hogy ilyen esetben mekkora összegre számíthat.

– Középső sorházi ingatlan lévén csak előkert és hátsókert van. A terasz 19nm, ugyanekkora a mögötte lévő füves rész. Az előkertben 1 autónak van beállási lehetőség, de másik autónak lehet kialakítani egy másik helyet, ehhez kerítést kell bontani, kaput készíteni.

– Az utca jelenleg még nem aszfaltozott, de a környezetében lévő több keresztutca már igen. Jól járható murvás úton kb. 130 métert kell mennünk, többi aszfaltos.

BEOSZTÁS:
– Földszint – 47nm: Előszoba, amerikai konyhás nappali, 1 szoba, zuhanyzós fürdőszoba és terasz
– Emelet – bruttó 40nm (nettó 20nm): 2 szoba, 1 befejezetlen helyiség

Irányár: 35,9 MFt

További információ: 20/516-0010